Persoonlijke motivaties voor het aansluiten:


Hieronder een aantal persoonlijke verhalen van de Tatooisme gelovigen die door het laten zetten van het Tatooisme symbool toegetreden zijn tot de Religieuze Organisatie „de kracht van de Veilige Naald“ en hiermee aangeven een persoonlijk gevoel te hebben bij hun eigen tatoeage/tatoeages. Welk gevoel dit dan ook is, en dit is Tatooisme!Tatooisme is voor mij de mogelijk tot uiting van het geloof in mijzelf, de mensheid en de vrijheid tot uiting van mening. 

Het versterkt mijn geloof in mijzelf en geeft de kans mijn verhaal te vertellen, omdat mensen vragen gaan stellen. Hierdoor voel ik mij gesterkt in wie en wat ik ben en wat ik kan worden!

———————————

Voor mij is Tatooisme. 

het versieren van een oude huid met natuur en persoonlijke dingen om die mee te nemen waar ik ook ben, ook al kom ik geen deur meer uit. Ik heb m’n eigen natuur op m’n huid bij me. Kan er elke dag naar kijken, niemand kan het me afnemen, geen dief kan het stelen. Voor mij heel waardevol.


—————————

voormalig geloof: Heiden/Atheïst


verklaard zich hierbij te hebben laten bekeren tot het Tatooisme daar het geloof van de Veilige Naald het enigste juiste geloof is. Tattoo’s maken al 27 jaar deel uit van mijn leven. 

Voorheen zag ik tattoos alleen als versiering. Tegenwoordig zie ik mijn tattoos als een levensverhaal wat lief en leed en alles daar tussen weergeeft wat ik in mijn leven heb meegemaakt. Er is geen god, er is geen duivel, er is een genootschap van de Veilige Naald. Amen.

————————————————-

Tattoos geven mij een meerwaarde als persoon. Alle tattoos hebben voor mij een speciale betekenis. Tatooisme geeft een samenhorigheid. 

———————————————

Ik geloof in Tatooisme omdat het een mooie manier is om jezelf uit te drukken en je lichaam mooier te maken door middel van deze kunstvorm.

———————————————-

Waarom? super mooi, de gedachten erachter vind ik super vet. Een nieuw en mooi geloof, niet een standaard iets. Dat past ook bij mijn persoonlijkheid

—————————

Tatoeëren is mooi en misschien helpt het tegen de pijn in mijn gewrichten.

———————————— 

Het zorgt voor acceptatie, afsluiten van dingen/periodes van het leven en verfraaiing van mijn lijf!

—————————————

Reden: tattoos zijn belangrijk voor mij, ze maken mij af.

————————————-

Mijn tattoo’s zijn voor mij een herinnering van stukjes uit mijn leven. het gaat er voor mij niet om of iemand deze tattoo raar of gek vind, want voor mij geeft het een goed gevoel. tattoo’s, gaat voor mij niet over de perfectie ervan, maar het gevoel wat het mij geeft (ook minder perfect gezette tattoo’s kunnen bijzonder mooi zijn door het verhaal en het gevoel wat iemand er bij heeft.) Amen!

——————————————

Waarom ik in het geloof van de tatooisme wil treden omdat ik nog geen geloof heb en dit wel heel mooi vind en het belangrijk vind dat ik me familie voor altijd bij me heb zoals me vader zus neefje en nichtjes ik heb ze nog niet allemaal maar dat komt wel.